Image

Prijavite se kao lončari/keramičari
i budite gosti FLIK-a


  • Lončari i keramičari: Prijava je OTVORENA do 11. svibnja 2024. Molimo vas da se prijavite putem desnog obrasca. Kontaktirat ćemo Vas nakon registracije i dogovoriti detalje oko vašeg sudjelovanja. Organizatori FLIK-a za vas nude besplatan izložbeni i prodajni prostor te noćenje u subotu 18.5.2024 u hostelu ekološkog centra Vrata zrinske Gore. Također Vas pozivamo da na FLIK-u demonstrirate neku svoju vještinu. 
  • Ako vam se prijavni obrazac ne otvara dobro u vašem pregledniku, prijaviti se možete na OVDJE.
quote

  • Prodavači hrane i/ili pića: Ako želite svoje usluge ponuditi na FLIK-u, obavezno je sudjelovati oba dana festivala. Molimo Vas da nam se javite na dolje navedeni kontakt. 
  • Volonteri: Hvala Vam na interesu da pomognete da Festival lončarstva i keramike u Petrinji bude još bolji! Molimo Vas da nam se javite na dolje navedeni kontakt. 
  • Sponzori: Hvala Vam na interesu da pomognete i podržite Festival lončarstva i keramike u Petrinji. Molimo Vas da nam se javite na dolje navedeni kontakt. 

KONTAKT ZA VIŠE INFORMACIJA: 
Turistička zajednica Grada Petrinje
Image

Info

Cilj FLIK-a je okupiti keramičke umjetnike iz regije, omogućiti im da prodaju svoje rukotvorine, surađuju i uče jedni od drugih, istovremeno podižući javno uvažavanje i razumijevanje lončarstva i keramike. Više informacija o FLIK-u.